Skip to content

Over Guido de Ruiter

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig adviseur op het terrein van wonen, welzijn en zorg. 
Daarvoor heb ik jarenlange management- en consultantervaring bij woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en instellingen voor maatschappelijk werk. Juist omdat ik de verschillende belangen bij vernieuwende concepten van binnenuit ken, kan ik processen begeleiden waarbij organisaties vanuit een verschillende achtergrond aan een gezamenlijk doel werken.

Guido de Ruiter-3 lage resolutie webstie achtergrond en gegevens

Ervaringsdeskundige

Ik heb een zoon met verstandelijke en psychiatrische beperkingen. Mijn vader woonde tot zijn recente overlijden op 98-jarige leeftijd zelfstandig. Hij maakte regelmatig gebruik van voorzieningen in zijn wijk en was lange tijd mantelzorger voor zijn partner. Dit alles zorgt ervoor dat ik ook als ‘gebruiker’ meemaak hoe organisaties werken. Ik zie dagelijks wat er nodig is en wat er anders kan – en soms wat er anders zou moeten. Deze ervaringsdeskundigheid zet ik uiteraard in voor mijn werk.

Verschil maken 

Ik ben iemand die graag verschil maakt. Organiseren zit mij in het bloed. Ik ben betrokken en enthousiast en altijd op zoek naar de combinatie van het welzijn van de bewoners en de zakelijke belangen van de betrokken (commerciële) partijen en opdrachtgevers. Resultaten behalen vind ik belangrijk. Net als samenwerken. Vandaar dat ik, afhankelijk van het type project, ook andere deskundigen uit mijn netwerk kan inschakelen.

Leaflet
Alle informatie over mij en mijn werkwijze in 1 bestand? Klik hier om het te lezen.

Curriculum Vitae
Download mijn Curriculum Vitae
Bekijk mijn profiel op:

Algemene voorwaarden
Download mijn Algemene Voorwaarden

Privacyreglement
Download mijn privacyreglement

Kamer van Koophandel
KvK-nummer 52915263

BTW-identificatienummer
BTW-identificatienummer NL001362365B73

Colofon 

Foto’s
De foto’s die op deze website staan zijn deels gemaakt door mijn vader en deels afkomstig van istockphoto.com.

Vormgeving
Linda Zoon van DUS heeft mijn logo ontworpen.

Website
Kees Kooiman van JDI DTP bouwde mijn website.

Disclaimer
Aan de inhoud van deze website is grote zorg besteed en ik doe mijn best correcte en actuele informatie te geven. Er zijn geen rechten te ontlenen aan deze website, net zo min dat ik aansprakelijk gesteld kan worden voor eventuele schade die hiermee verband houdt. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor informatie op de websites van derden waar ik naar link.

The best things in life aren’t things.